de goedkoopste uitlaten van Nederland centrum układów wydechowych centrum układów wydechowych

ico_user Registratie | Inloggen
ico_user
ico kosz Er bevinden zich 0 producten.

kategorie

  
Uitlaten

  
Katalysatoren

  
Universele katalysatoren

  
Roetfilters

  
Flexibele koppelingen

  
Montage-elementen

  
Universele Uitlaten

  
Universele pijp

  
Uitlaatspruitstukken
wyszukiwarka

Zoek op automerk en type:

Zoek op artikelnummer:


Betaalmethoden

iDEAL

iDEAL betalingen in uw shop dankzij de plug and play koppeling van Buckaroo.Meest gebruikte online betaalmethode in Nederland
iDEAL is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. iDEAL is een zeer vertrouwde en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Met iDEAL wordt de consument vanuit uw betaalomgeving doorgeleid naar zijn eigen internetbankieromgeving voor het uitvoerenvan de betaling.
Het feit dat iDEAL transacties niet terug te draaien zijn door de consument maakt het één van de veiligste betaalmethoden voor uw bedrijf en/of webwinkel

PayPal

PayPal als betaalmethode in uw webshop met Buckaroo Payment ServicesDirect online betalen met PayPal in 190 landen
Met PayPal kan iedere online shopper zijn aankopen op het internet direct online betalen. PayPal biedt de consument veel bescherming en is in 190 landen beschikbaar. In samenwerking met Buckaroo accepteert PayPal 18 verschillende valuta waaronder:

€ EUR
$ USD
$ AUD
$ CAD
£ GBP

De consument heeft zelf een PayPal account aangemaakt, uit welke betaalmethoden een consument kan kiezen is afhankelijk van zijn eigen keuzes. Als een consument via PayPal wil betalen met zijn creditcard of via zijn bankrekening, dan dient hij deze eerst te koppelen aan zijn PayPal account. Ook is er nog de mogelijkheid om een saldo te storten op het PayPal account. PayPal is dus een gebruiksvriendelijke betaalmethode voor de consument.
Verder biedt PayPal een uitgebreide kopersbescherming aan de consument.

Overboeking

Overboeken aanbieden aan uw (inter)nationale klanten? Payment Service Provider Buckaroo biedt u deze mogelijkheid.Overboeking: zowel nationaal als internationaal
Overboeking, ook wel bekend als overschrijving of bankoverschrijving, is een vertrouwde betaalmethode waarmee zowel nationaal als internationaal online betaald wordt.

Afterpay

AfterPay is een product van AfterPay BV. AfterPay BV is een Nederlands bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen, aanbieden en uitvoeren van veilige en betrouwbare achteraf betaaloplossingen voor (online) retailers.
AfterPay is een product van AfterPay BV. AfterPay BV is een Nederlands bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen, aanbieden en uitvoeren van veilige en betrouwbare achteraf betaaloplossingen voor (online) retailers. - See more at: http://www.afterpay.nl/webwinkelier-over-AfterPay#sthash.Khf8UfqD.dpufAfterPay is een product van AfterPay BV. AfterPay BV is een Nederlands bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen, aanbieden en uitvoeren van veilige en betrouwbare achteraf betaaloplossingen voor (online) retailers. - See more at: http://www.afterpay.nl/webwinkelier-over-AfterPay#sthash.Khf8UfqD.dpuf
Producten afhalen
Betalen voor en na het afhalen.
Uiteraard kunt u ook uw producten afhalen. Uw kunt dan tevens contant betalen of direct pinnen. Wij geven u ook de mogelijkheid om vooraf te betalen via de webwinkel voordat u het product komt afhalen.

o nas
levering_en_betaling
Betaal Mogelijkheden
Algemene voorwaarde
Klachten afhandeling
Bedrijfs gegevens
Privacy policy
klantenservice
montage
herroepingsrecht