de goedkoopste uitlaten van Nederland centrum układów wydechowych centrum układów wydechowych

ico_user Registratie | Inloggen
ico_user
ico kosz Er bevinden zich 0 producten.

kategorie

  
Uitlaten

  
Katalysatoren

  
Universele katalysatoren

  
Roetfilters

  
Flexibele koppelingen

  
Montage-elementen

  
Universele Uitlaten

  
Universele pijp

  
Uitlaatspruitstukken
wyszukiwarka

Zoek op automerk en type:

Zoek op artikelnummer:


Als bedrijf dat in Europa veel ervaring heeft in de distributie van complete uitlaatsystemen, hebben we alleen beproefde producten in ons aanbod van op de Europese markt erkende producenten. Onze klanten worden altijd tevredengesteld en komen bij ons terug, waarbij ze onze producten hun bekenden aanbevelen. Dankzij jarenlange samenwerking met onze leveranciers hebben we de voordeligste koopvoorwaarden ontwikkeld die we onze klanten kunnen bieden.

Wat zorgt er dus voor dat onze uitlaatsystemen worden gekenmerkt door de hoogste kwaliteit en bestendigheid tegen slijtage?
  • Staal van Thyssen Krupp

  • Certificaten ISO 9001:2001/EN ISO 9001, TÜV, PIMOT

  • We bieden allen producten die voor 100% overeenkomen met de originele onderdelen

Het staal en de aluminium buizen die bij de productie van onze uitlaatsystemen worden gebruikt, worden uitsluitend geleverd door de grootste producenten zoals Thyssen Krupp en Carl Froh, wat zorgt voor de grootste duurzaamheid van onze producten. Alle uitlaten worden gemaakt van een dubbel omhulsel van tweezijdig aluminium plaat, wat corrosie aan de buiten- en binnenkant tegengaat. De duurzaamheid van een op deze manier geproduceerde uitlaat is vergelijkbaar met die van originele onderdelen.

De uitbreiding van de afzetmarkten zorgt ervoor dat er gelet moet worden op de actualiteit van de certificatiesystemen. Onze uitlaten hebben een certificaat dat het recht geeft om de producten te merken met de PIMOT conformiteitsmarkering.

Alle onze uitlaten worden geproduceerd op basis van de originele technische documentatie van autofabrikanten. Elk element van het uitlaatsysteem komt voor 100% overeen met het origineel en in tegenstelling tot goedkopere vervangende producten is de binnenkant van de uitlaat identiek en heeft hetzelfde gewicht. De montage van onze uitlaatsystemen verandert de originele geluidsniveau van het voertuig niet. We werken niet samen met leveranciers die niet voldoen aan bovenstaande eisen.

Onze uitlaatsystemen worden al in ruim 20 Europese landen gekocht, vooral op de veeleisende Duitse markt.
top

o nas
levering_en_betaling
Betaal Mogelijkheden
Algemene voorwaarde
Klachten afhandeling
Bedrijfs gegevens
Privacy policy
klantenservice
montage
herroepingsrecht